• Nederlands
  • Engels
  • Duits
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Diensten
Employer Branding

Employer Branding

Een krappe arbeidsmarkt, concurrentie binnen de sector, de vergrijzing van het personeel, het binnenhalen van nieuw talent en het behouden van de bestaande werknemers: veel bedrijven hebben ermee te maken. Om deze uitdagingen aan te kunnen gaan, is effectieve arbeidsmarktcommunicatie en een sterk werkgeversmerk onmisbaar.

Wat bepaalt of iemand ervoor kiest om bij een organisatie te komen of te blijven werken? Hiervoor zijn veel redenen te noemen, maar een belangrijke is hoe de organisatie als werkgever bekend staat. Oftewel hoe de werkgever als ‘merk’ gezien wordt. Door een duidelijke en onderscheidende profilering kan een bedrijf zich specifiek richten op die mensen die het graag als werknemer wil hebben. Wij kunnen u adviseren en ondersteunen op het gebied van Employer branding en samen met u bekijken hoe u ervoor staat en u uw organisatie structureel op een onderscheidende wijze kunt profileren als goede werkgever.

Wisse Kommunikatie helpt u graag met uw arbeidsmarktcommunicatie. Of het nu gaat om het in kaart brengen van uw situatie of het bepalen van een strategie voor nu en later. Voor advies over de uitvoering, of praktische ondersteuning hierbij, kunt u ook bij ons terecht. Wij maken graag tijd voor een goede samenwerking.

Neem voor meer informatie contact op met Serge Beckers.