• Nederlands
  • Engels
  • Duits
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Services
Corporate communicatie

Corporate communicatie

Het begrip ‘corporate communicatie’ kent vele definities. Een zeer treffende is de beschrijving die stelt dat ‘corporate communicatie gaat over de communicatie van de organisatie en de organisatie van de communicatie.’ Beide onderdelen zijn onze consultants toevertrouwd. Schrijven is onze eerste natuur, het managen van communicatieprojecten en –structuren een uitstekende tweede.

Digital Authority Program
Binnen iedere organisatie huist veel kennis. Over de producten, de branche en de ontwikkelingen in de markt. Deze informatie is enorm waardevol voor een bedrijf, omdat het daarmee haar thought leadership kan uitdragen. Idealiter ligt de verantwoordelijkheid daarvoor bij een van de experts van de organisatie, een welbespraakte specialist die op overtuigende en persoonlijke wijze zijn kennis kan delen en tegelijkertijd de organisatie op een positieve manier kan vertegenwoordigen.

Zo’n thought leader zet Wisse Kommunikatie met het Digital Authority Program in de spotlights. Met de juiste inzet van zijn persoonlijke profiel op LinkedIn, door middel van kennisdeling via blogs en door het uitbreiden van (de interactie met) het zakelijke netwerk vergroten we de autoriteit van de zakelijk leider en in het directe verlengde daarvan ook die van de organisatie.

We vertellen graag hoe we het Digital Authority Program in kunnen zetten voor jou en jouw bedrijf. Vul onderstaand formulier in en je ontvangt direct onze PDF met meer informatie.