• nl
  • en
  • de
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Diensten
Social media support

Social media support

Laten we bij het begin beginnen. De grootste valkuil in social media is om zomaar van start te gaan. Want ook al lijken de activiteiten niet moeilijk, zonder de juiste social mediastrategie zijn de bezigheden te vergelijken met een schot hagel: weinig doelgericht.

We beginnen bij het verhaal dat de opdrachtgever te vertellen heeft. Vanuit dat verhaal signaleren wij mogelijkheden en bedenken we invalshoeken, die we doorvertalen in een strategisch social media plan, inclusief doelgroepen en kanalen.

Pas dan is het tijd voor de uitvoering, bijvoorbeeld in de vorm van campagnes. En voor de dagelijkse monitoring, naast ‘alertheid’ een ander cruciaal aspect van social media.

Met onze tools maken we de interactie inzichtelijk, bepalen we het sentiment en volgen we de verspreiding van de content. Voor veel van onze opdrachtgevers bekijken we dagelijks of hun online aanwezigheid veranderd is en wat de resultaten van hun campagnes zijn. Bedrijven hoeven niet op alles en iedereen te reageren, maar als een reactie vereist is, moet dat snel en adequaat gebeuren. Dat nemen we ook u graag uit handen.