• nl
  • en
  • de
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Diensten
Social media support

Social media support

Laten we bij het begin beginnen. De grootste valkuil in social media is om zomaar van start te gaan. Want ook al lijken de activiteiten niet moeilijk, zonder de juiste social mediastrategie zijn de bezigheden te vergelijken met een schot hagel: weinig doelgericht.

We beginnen bij het verhaal dat de opdrachtgever te vertellen heeft. Vanuit dat verhaal signaleren wij mogelijkheden en bedenken we invalshoeken, die we doorvertalen in een strategisch social media plan, inclusief doelgroepen en kanalen.

Pas dan is het tijd voor de uitvoering, bijvoorbeeld in de vorm van campagnes. En voor de dagelijkse monitoring, naast ‘alertheid’ een ander cruciaal aspect van social media.

Met onze tools maken we de interactie inzichtelijk, bepalen we het sentiment en volgen we de verspreiding van de content. Voor veel van onze opdrachtgevers bekijken we dagelijks of hun online aanwezigheid veranderd is en wat de resultaten van hun campagnes zijn. Bedrijven hoeven niet op alles en iedereen te reageren, maar als een reactie vereist is, moet dat snel en adequaat gebeuren. Dat nemen we ook u graag uit handen.

NIEUW: online- en social-training

NOS.nl kopt: “Een grote ouderenzorgorganisatie in het Oosten van het land heeft volgens de IGJ de zaken zo slecht op orde dat een van haar cliënten deze week overleden is. De man van 85 werd bijna volledig uitgedroogd op zijn kamer gevonden, het personeel dacht dat de cliënt bij zijn zoon op bezoek was. De cliënt is met grote spoed overgebracht naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis, waar hij een dag later overleed.”

Als dat bericht nou over uw organisatie geschreven wordt? En als niet alleen de NOS maar ook Nu.nl, de Telegraaf, de regionale media, Facebook, Twitter en Geenstijl uop de korrel nemen, op hun bekende kritische, ongenuanceerde of zelfs vileine manier? Hoe gaat u daar dan mee om?

Met onze nieuwe tool ervaart u het online-medialandschap zoals het daadwerkelijk is, in een levensechte setting. Maar dan ‘for your eyes only’. Lees hier alles over onze nieuwe training.