• Nederlands
  • Engels
  • Duits
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Services
Social media-campagnes

Social media-campagnes

Laten we bij het begin beginnen. De grootste valkuil in social media is om zomaar van start te gaan. Want ook al lijken de activiteiten niet moeilijk, zonder de juiste social mediastrategie zijn de bezigheden te vergelijken met een schot hagel: weinig doelgericht.

Elke social-campagne die we opzetten begint dan ook met de evaluatie van wat er al staat en vooral van wat er nog niet staat. Dit is een belangrijk onderdeel van ons Basisondersteuningspakket , dat verder uitgaat van organisch posten met een incidentele vorm van sponsoring, dagelijks monitoren, webcare en ondersteuning bij de uitbreiding van het netwerk. Wij nemen hierbij het initiatief in het opstellen van de posts. De rol van de opdrachtgever ligt vooral in beschikbaarheid voor afstemming en accordering.

Vanuit die solide basis signaleren wij vervolgens mogelijkheden en bedenken we invalshoeken, die we doorvertalen in een gedetailleerder strategisch social media plan, inclusief nieuwe doelgroepen en eventueel additionele kanalen.

Met onze tools maken we de interactie inzichtelijk, bepalen we het sentiment en volgen we de verspreiding van de content. Voor veel van onze opdrachtgevers bekijken we dagelijks of hun online aanwezigheid veranderd is en wat de resultaten van hun campagnes zijn. Bedrijven hoeven niet op alles en iedereen te reageren, maar als een reactie vereist is, moet dat snel en adequaat gebeuren. Dat nemen we ook u graag uit handen