Nieuws en blogs

35 jaar Wisse Kommunikatie en 'afscheid' van oprichter Hubert Wisse

Op 26 oktober 2017 organiseerde Wisse Kommunikatie een borrel ter gelegenheid van het 35-jarige bestaan. Deze mijlpaal vierden we met ons eigen team, met oud-medewerkers en goede relaties waarmee we de afgelopen decennia veel samengewerkt hebben. Dat was niet toevallig, want tijdens de borrel namen we ook afscheid van Hubert Wisse, die het bureau in oktober 1982 oprichtte en dit jaar de toch gedenkwaardige leeftijd van 76 jaar bereikte. ‘Afscheid’ wil trouwens niet zeggen, dat de banden nu helemaal doorgesneden zijn. Hubert heeft nog steeds een eigen werkplek, waar hij kan aanschuiven als hij dat wil.

De opkomst van voormalige medewerkers was prima en dat is een goed teken. Velen kunnen zich hun sollicitatiegesprekken met Hubert nog goed herinneren en de meesten vonden Hubert een manager met hart voor zijn medewerkers.

Wisse Kommunikatie richt nu haar vizier op de toekomst. We gaan door op de weg, die Hubert ingeslagen is, maar wel met een nieuw management en ambitieuze plannen voor verdere groei.

Jubileum_01.JPG