Nieuws en blogs

Indrukwekkende shows tijdens ISE 2017

Wisse Kommunikatie bezocht deze week Integrated Systems Europe (ISE), ’s werelds grootste AV-beurs, die van 7 t/m 10 februari in de RAI in Amsterdam gehouden wordt.

Een van de hoogtepunten is de stand van Sharp Europe. ISE 2017 is de eerste grote Europese beurs waar Sharp te zien is sinds het bedrijf de samenwerking met Foxconn is aangegaan, en dat is goed terug te zien op de stand. Sharp toont een volledig getransformeerde line-up met onder meer zes nieuwe productlijnen.

Daarnaast trekt ook de 70 inch videowall, het grootste formaat dat verkrijgbaar is in de markt, de nodige bezoekers naar de stand, net als het assortiment interactieve displays, met daarin het eerste interactieve display voor kleine vergaderkamers en de nieuwe Big Pad-lijn.

Een andere AV-grootmacht, Panasonic, heeft zijn stand verdeeld in zones voor audiovisuele oplossingen voor het onderwijs, het bedrijfsleven, publieksdisplays en live-evenementen. Absolute blikvanger is een liveshow die gecombineerd wordt met een projectie van 30.000 lumen op reusachtige vliegende AirOrbs: met helium gevulde bollen.

20170209_110418.jpg

Jan Markus Jahn, directeur van Panasonic Visual Systems Europe: “Panasonic is ieder jaar sterker vertegenwoordigd op ISE en ook dit jaar zijn we trots op onze presentatie voor live-evenementen. De beheers- en verhuurkosten bij lasertechnologie worden steeds lager, waardoor projectie bij live-evenementen steeds interessanter wordt. De lancering van de RZ21K, een laserversie van de bestverkochte projector met hoge helderheid in de sector, zal ongetwijfeld bijdragen aan de groei van deze markt.”

Ronald Huijbregts, Manager Sales en Marketing Visual Solutions bij Sharp Electronics Benelux: “Als we met Sharp gezien willen worden als toonaangevende leverancier, dan moeten we over een uitgebreid en gespecialiseerd productassortiment beschikken. We investeren daarom niet alleen in mainstream productcategorieën, zoals digitale informatievoorziening, maar gaan ook de diepte in met innovatieve oplossingen zoals grootformaat-videowalls, ‘huddle displays’ en interactieve Big Pad-schermen die speciaal ontworpen zijn voor kleine vergaderkamers. Dankzij onze samenwerking met Foxconn kunnen we deze uitbreiding realiseren en ons positioneren als een serieuze partner die resellers en system integrators een alternatief biedt in de markt.”