Nieuws en blogs

Jurerering ICCO Awards

Serge Beckers is door ICCO, de International Communications Consultancy Organisation, uitgenodigd om een aantal cases te jureren voor de ICCO Awards 2015. ICCO is een branchevereniging voor PR-brancheverenigingen, met 32 leden over de hele wereld, waaronder de VPRA. Samen behartigen de ICCO-leden de belangen van ruim 2.500 PR-bureaus.

Samen met 35 andere juryleden kreeg Serge de taak om een aantal inzendingen te beoordelen op

strategie en onderzoek, uitvoering, originaliteit, en effectiviteit en resultaat.

Beckers: ”ik heb mogen kijken naar een paar heel mooie inzendingen in de categorie ‘World’s Best PR Campaigns - Category: Consumer’ en heb mijn stem uitgebracht op het ‘Regional Network of The Year - Region: ASIA PACIFIC’ en het ‘Regional Network of The Year - Region: AMERICAS’. Behalve dat ik trots ben uitgenodigd te zijn voor dit gerenommeerde panel, vond ik het goed om te zien hoe andere bureaus bepaalde communicatievraagstukken oppakken. Vaak met veel meer budget dan wij in Nederland gewend zijn, maar dat terzijde. Mijn conclusie is dat creativiteit, kennis van de wereld om je heen en de daarop gebaseerde content cruciaal zijn voor een goede campagne. Ongeacht je locatie of je budget.”

De prijsuitreiking vond op donderdag 26 november plaats in Londen, de winnaars zijn te vinden op http://awards.iccopr.com/winners/.