Nieuws en blogs

Nieuwe klant Health Valley

Sinds begin dit jaar verzorgt Wisse Kommunikatie een aantal PR-uitingen voor Health Valley, waaronder interviews, blogs, persberichten en mailings.   

Health Valley Netherlands is het grootste innovatienetwerk in Life Sciences & Health van Nederland. Begonnen als Arnhems-Nijmeegs initiatief, bleek de organisatie al gauw een aanzuigende werking te hebben op partijen uit heel Oost-Nederland, en breidde het netwerk zich allengs uit met partijen uit de rest van het land. De internationale aandacht volgde al gauw, zowel vanuit het 15 kilometer verder gelegen Duitsland als uit nog verder gelegen oorden als het Midden Oosten.

Wisse Kommunikatie is behalve lid van het innovatienetwerk ook al geruime tijd partner. Dat houdt in dat Health Valley haar startups de mogelijkheid biedt tegen een ‘partnerprijs’ basisdocumentatie en communicatie- en PR-activiteiten bij ons in te kopen. Met de speciale starterkit en drie PR-pakketten zorgt Wisse ervoor dat de kernboodschappen van de startups staan als een huis en dat ze hun stakeholders met de juiste, op maat gesneden informatie bereiken.

Health Valley Event 2016 

Impressie Health Valley Event 2016