Nieuws en blogs

Nieuwe klanten voor Wisse Kommunikatie

Fuze.png

 

Fuze (voorheen) bekend als ThinkingPhones) is een wereldwijd leverancier van unified communications as a service (UCaaS)-oplossingen. Het cloudgebaseerde UC-platform biedt enterprise-oplossingen voor voice communicatie, flexibele videoconferencing en always-on samenwerking. ServiceNow
is een leverancier van enterprise IT-cloudoplossingen die dagelijkse activiteiten, taken en processen automatiseert en beheert. Daarnaast biedt ServiceNow tools voor het stroomlijnen van HR, facility management en andere service afdelingen. Het Europese hoofdkantoor van ServiceNow is gevestigd in Amsterdam. Bij beide klanten ligt de focus op mediarelaties.

ServiceNow_logo.jpg

CCV is een snelgroeiend Nederlandse bedrijf en gevestigd in onze 'hometown' Arnhem. CCV is toonaangevend dienstverlener voor elektronische transacties in Europa. Ongeveer 60 procent van alle betaalautomaten in Nederland wordt geleverd en onderhouden door CCV. Het bedrijf biedt ook webshop software en online payment processing. Nu CCV snel internationaal uitbreidt, ondersteunen wij ze ook met PR-activiteiten in België, Duitsland en Frankrijk.

CCV logo.png


Naast de drie nieuwe IT-klanten is Wisse – dankzij onze WorldCom-partner Kaizo – ook betrokken bij de internationale PR-activiteiten voor Brocade IT en Netsuite.