Nieuws en blogs

Nieuwe opdrachtgever Livv Mobile Health

Livv Mobile Health en Zembro

zembro_logo_w.jpgHet Zwolse Livv Mobile Health verleent zorg op afstand. Dat doet het door zowel consumenten als zorgprofessionals toegang te bieden tot ehealth-diensten door personenalarmering, meting en monitoring te koppelen aan de diensten van een medisch callcenter. Voor haar aanbod op het gebied van mobiele alarmering werkt Livv Mobile Health o.a. samen met scale-up Zembro, waar Wisse al geruime tijd de PR voor verzorgt. Niet verwonderlijk dus dat Livv voor haar PR ook bij ons uitkomt.

Het mobiele ECG komt uit Livv’s eigen koker, en biedt een enorm efficiënte permanente monitoring-oplossing voor mensen met hartklachten. Dit korte YouTube-filmpje vertelt het complete verhaal achter Livv. 

Livv Mobile Health en HealthValley

HealthValley-logo-rgb_pm.jpgNet als Wisse Kommunikatie is ook Livv Mobile Health lid van HealthValley, het grootste netwerk in Life Sciences & Health van Nederland. Om de startups in deze sector communicatief op weg te helpen, heeft Wisse Kommunikatie een concept ontwikkeld dat Health Valley-partners in staat stelt tegen een partnerprijs basisdocumentatie en communicatie- en PR-activiteiten in te kopen. Die activiteiten hebben we in drie PR-pakketten vervat, die idealiter voorafgegaan worden door de activiteiten in de starter kit.

Met het startpakket en een aantal structurele PR-activiteiten kan de startup er zeker van zijn dat zijn kernboodschappen staan als een huis en dat hij zijn stakeholders, met de juiste, op maat gesneden informatie bereikt. Of dat nu klanten, subsidieverstrekkers, journalisten, bloggers, social media-gebruikers, of andere Health Valley-partners zijn.

 

Livv.jpg