Nieuws en blogs

Nieuwe opdrachtgever: Master Lock

Wisse Kommunikatie verwelkomt vanaf februari Master Lock als opdrachtgever, een Amerikaanse producent van sloten en beveiligingsproducten. Master Lock, dat in 2021 zijn eeuwfeest viert, is wereldwijd een van de grootste fabrikanten op het gebied van hangsloten. Het bedrijf heeft sinds het begin van de vorige eeuw al vele innovaties en aansprekende campagnes op zijn naam staan. Master Lock wil in Nederland diens positie op zowel de B2B- als de B2C-markt verstevigen en heeft hiervoor Wisse Kommunikatie als partner gekozen. 

Uit de manier waarop we Master Lock voor ons gewonnen hebben, blijkt maar weer eens dat data een onmisbaar onderdeel is van een PR-campagne. Door de inzichten van een uitgebreide online en social analyse bood besloten we om een PR-aanpak te ontwikkelen die afweek van de originele briefing. Met deze datagedreven aanpak hebben we de klant kunnen overtuigen van onze strategie.

Voor elk kwartaal hebben we een passend thema uitgewerkt dat we samen met onze Master Lock-contactpersonen met behulp van verschillende campagnes zullen uitrollen.

 

master-lock-logo.png

Voor meer informatie bezoek www.masterlock.eu