Nieuws en blogs

Nieuwe opdrachtgevers

De zomer was bijzonder mooi voor Wisse Kommunikatie! En niet alleen door de vakantie. Er zijn maar liefst vijf nieuwe opdrachtgevers met ons in zee gegaan. Twee weken opladen en dan vol overgave gaan pitchen en RFP’en is blijkbaar een succesformule.
Eens kijken of de wintersport eenzelfde uitwerking heeft op ons klantenbestand… 

Toshiba Medical Systems

Toshiba Medical Systems is het jongste paradepaardje in de medische stal van Wisse Kommunikatie.

Deze Japanse multinational staat wereldwijd bekend als leverancier van high-end medische beeldvormingssystemen voor de diagnostiek die gebruikmaken van CT, röntgen, ultrasound of MRI.

Toshiba Medical.png

Wisse Kommunikatie zal als lead agency optreden en samen met haar Worldcom-partners in Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje zorgen dat de content van Toshiba en partner Canon op de meest efficiënte manier bij de juiste mensen terechtkomt.

Ultimaker

Een RFP-traject met – logischerwijs – veel kapers op de kust. Want wie wil nu niet communiceren over de toekomst?  En dat is wat we zullen doen namens Ultimaker, een Nederlandse visionair op het gebied van 3D-printing.

Met onze kennis van andere ‘3D-partijen’ zoals Autodesk en Faro, maar vooral door onze slagkracht in de Benelux, hebben we Ultimaker samen met onze collega’s van InstiCOM weten te overtuigen.

Ultimaker.png

 

Lees hier meer over de opdrachtgevers die Wisse Kommunikatie aan haar IT-portfolio heeft toegevoegd.