Nieuws en blogs

Online monitoring en narrrowcasting voor de zorgsector

Onze opdrachtgevers en onze contractanten in de zorgsector kennen onze monitoring-rapporten al geruime tijd. Zeker in crisissituaties is de informatie in deze rapporten van onschatbare waarde; ze geven ons razendsnel uitgebreid inzicht in de stakeholders in de desbetreffende casus en in de teneur van de berichtgeving. Maar ook in tijden waarin er minder druk op de ketel staat, is het van belang om te weten wat er speelt in de sector. De leverancier van onze monitoring-tool, OBI4wan, heeft daar een uitstekende oplossing voor: de narrowcasting-functie.  

De toepassingen van narrowcasting zijn bijna eindeloos, zo weten onze crisiscontractanten inmiddels; met één klik hebben ze direct inzicht in het volume, sentiment, berichten en overige online buzz rond een specifiek onderwerp. In dit geval (logischerwijs) rond de zorgsector.

De ‘public narrowcast’ die we voor de zorgsector hebben opgezet, en waarvan de informatie iedere 15 seconden automatisch wordt ververst, is hier te vinden. Blader gerust eens door de schermen heen om te bekijken wat er op dit moment in deze sector leeft.

Als u iets ziet waar u meer over wilt weten, neemt u dan contact op via serge.beckers@wisse-worldcom.nl  of 026-4431523. Ook voor een rapport op maat, waarvan u hier een voorbeeld kunt ophalen, kunt u hier terecht.