Nieuws en blogs

Organisatie Dutch PR Awards

Wisse Kommunikatie heeft dit jaar een groot deel van de organisatorische activiteiten en de communicatie verzorgd van de Dutch PR Awards 2017. De awards werden voor de vijfde keer uitgereikt door de VPRA, de brancheorganisatie voor public relations- en communicatieadviesbureaus. De VPRA wil met de tweejaarlijkse awards kennis delen, de PR-sector verder professionaliseren en meer bekendheid geven aan de mogelijkheden van PR.

De jury onder voorzitterschap van Bart de Vries (voorzitter van de International Public Relations Association (IPRA) bestond verder uit vertegenwoordigers van ICCO en de Belgische zusterorganisatie van de VPRA, en werd gecompleteerd door Marieke Quant (NOS) en Bartho Boer (NS). Uit de 22 inzendingen heeft de jury 9 cases genomineerd. Bij de beoordeling is onder meer gekeken naar creativiteit en originaliteit, planning en strategie, kwaliteit en uitvoering en resultaten en samenwerking.

De ruim 100 aanwezigen kregen op 9 september in Theater Amsterdam de drie winnaars gepresenteerd in de categorieën Business to Business, Business to Consumer en Non-profit. Wie die winnaars zijn, is na te lezen op de website van de VPRA.

170914_203612_01_s.png   170914_193459_01_red.jpg