Nieuws en blogs

Rollon op de TechniShow 2016

Deze week bezochten Theo Snijders en Margaux Smeets van Wisse Kommunikatie de TechniShow in de Jaarbeurs Utrecht, het grootste en meest complete platform voor de maakindustrie. Het is de ideale gelegenheid voor de industriële klanten van Wisse Kommunikatie om zich te presenteren aan (toekomstige) klanten en de pers. En voor de consultants om kennis te maken met de laatste ontwikkelingen in het vakgebied.

Rollon is ook aanwezig op de beurs. De producent en leverancier van lineaire assen en geleidingen toont tijdens de TechniShow voor het eerst in Nederland zijn uitbreiding van het assortiment telescopische geleidingen. De uitbreiding is het gevolg van de overname in 2015 van Hegra Linear GmbH & Co. KG, fabrikant van lineaire geleidingen en telescopische rails voor de industrie. De lineaire geleidingen van Hegra Linear worden veel toegepast in de machine-, voertuig- en vliegtuigbouw.

Ook de andere productlijnen van Rollon komen uitgebreid aan bod op de stand. Onder meer de lineaire aandrijvingen en bewegingssystemen van Rollon die speciaal ontwikkeld zijn voor geautomatiseerde industriële toepassingen.

André de Jong, Nederlandse vertegenwoordiger van Rollon: “De TechniShow is de grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken. Het is de ideale gelegenheid om bezoekers kennis te laten maken met ons uitgebreide portfolio en met onze adviseurs, die ook graag vertellen wat we voor onze klanten kunnen betekenen op het gebied van maatwerk: een unieke as of geleiding die speciaal voor hen ontwikkeld wordt.

20160317_114728.jpg