Nieuws en blogs

Serge Beckers bestuurslid Worldcom PR Group

Serge Beckers, Managing partner van Wisse Kommunikatie, is benoemd tot lid van het EMEA-bestuur van de Worldcom PR Group. Hij zal verantwoordelijk zijn voor de ‘partner retention’, het begeleiden en mentoren van nieuwe bureaus. Hij volgt Wisse-collega Theo Snijders op.

Beckers: “Wisse Kommunikatie is een van de oudgedienden binnen de Worldcom Group. We leveren al jaren bestuursleden en practice group-voorzitters, en kunnen als geen ander de voordelen van ons netwerk over het voetlicht brengen, zowel aan opdrachtgevers als aan nieuwe partners. Die taak neem ik dan ook graag op me.”

Serge Beckers is tevens voorzitter van de wereldwijd opererende Worldcom Healthcare Practice Group. “Een prima basis om met mijn collega’s van ‘partner recruitment’ ons netwerk nog groter en slagvaardiger te maken”, aldus Beckers.

De Worldcom Public Relations Group is met ruim 140 partners in 49 landen en meer dan 2000 communicatiespecialisten het grootste netwerk van onafhankelijke PR-bureaus ter wereld. Worldcom heeft partners in vrijwel alle Europese landen, in Noord- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, Azië, Australië en de belangrijkste economieën van Zuid-Afrika. Diverse multinationals laten de Worldcom Group hun internationale PR en communicatie regelen. Hierbij nemen Wisse Kommunikatie en haar zusterbedrijf in Brussel, InstiCOM, de Benelux voor hun rekening.

SeB17-225.jpg

---------------------------

Noot voor de pers: meer informatie over Wisse Kommunikatie B.V. is te vinden op www.wisse-worldcom.nl. U kunt ook contact opnemen met Serge Beckers, telefoon: 026-4431523 of via serge.beckers@wisse-worldcom.nl.