Nieuws en blogs

Sharp presenteert laatste ontwikkelingen op Inspire Expo

Sharp Europe heeft op Inspire Expo, een tweedaags evenement voor de Europese partners van Sharp, uitgebreid de laatste ontwikkelingen gepresenteerd aan de Europese pers. Sharp demonstreerde tijdens een exclusief persevenement in Malta haar innovaties en lichtte haar nieuwe strategie voor de zakelijke markt toe. Bovendien maakte Sharp bekend een Europese samenwerking aan te gaan met Crestron, wereldwijd leverancier van controle- en automatiseringssystemen.

Wisse Kommunikatie nodigde vijf journalisten uit het persevenement in Malta bij te wonen namens de Benelux. De journalisten uit het Document Solutions-veld konden onder meer kennismaken met Sharp’s nieuwe ‘Optimised Solutions Portfolio’, de nieuwe software-oplossingen voor printen en scannen, en met de nieuwe generatie cloudopslag van Sharp, Cloud Portal Office 2.0. Ook toonde Sharp haar vernieuwde assortiment multifunctionele A3-kleurenprinters (MFP’s).

Visual Solutions-journalisten konden hun hart ophalen aan onder andere het meest geavanceerde 80 inch interactieve display, de PN-80TC3-Big Pad. Dit display is speciaal ontworpen voor de werkomgeving, zoals vergader- en conferentiezalen. Dankzij de nieuwe samenwerking met Crestron kunnen de interactieve Big Pad-touchscreens nu gecombineerd worden met de Crestron RL™-oplossingen voor teamwork.

2015-10-14 Inspire Expo Sharp.jpg