Nieuws en blogs

The National Millennial Community vliegt HAN-studente Denise Reina naar LA

The National Millennial Community’, een Amerikaanse organisatie die inmiddels meer dan 300 studenten omvat van ruim 40 Amerikaanse universiteiten, heeft 40 Nederlandse studenten geselecteerd die maandelijks met hun generatiegenoten op een internationaal podium kunnen discussiëren over onderwerpen als sociale veranderingen, duurzaamheid, leiderschap, productontwikkeling, marketing en reclame. NMC-oprichter Bill Imada heeft HAN-studente Denise Reina uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking in Los Angeles.

Wisse Kommunikatie heeft de selectieprocedure in Nederland begeleid. “We kennen NMC-oprichter Bill Imada via de Worldcom PR Group, waar zijn bureau IW Group net als Wisse Kommunikatie al jaren lid van is. Met zijn NMC belicht Bill een generatie die voor veel bedrijven nog onbekend is. Onterecht natuurlijk, want Millennials en GenZ-leden zijn niet alleen onze huidige én toekomstige afnemers, maar ook onze toekomstige werknemers, bestuurders en visionairs”, zegt Serge Beckers, managing partner bij Wisse Kommunikatie.

The Netherlands present: Denise Reina

“Met HAN-studente Denise Reina hebben we een uitstekende vertegenwoordigster binnengehaald van de Nederlandse millennials. Zij vliegt naar LA en ontmoet daar niet alleen haar Amerikaanse NMC-genoten, maar ook twee nieuwe Canadese aanwinsten. Het enthousiasme voor Bill’s initiatief is enorm. Ik verwacht dan ook dat hij snel Millennials en GenZ-leden uit andere landen aan zijn NMC-denktank kan toevoegen.”

NMC Denise Reina.jpg

National Millennial Community

‘The National Millennial Community stelt Millennials en GenZ-leden in staat kennis uit te wisselen met generatiegenoten en in contact te komen met think tanks van multinationals als Amazon, Boeing, Coca-Cola, eBay, General Motors, Google, IBM Corporation, McDonald’s, Microsoft, Puma, Sony, Starbucks, Toyota, UPS, Walt Disney, Warner Bros en YouTube.

Interesse in de NMC?

Ben je geïnteresseerd in ‘The National Millennial Community’? Neem dan voor meer informatie contact op met serge.beckers@wisse-worldcom.nl (026-4431523). Je vindt de NMC natuurlijk ook op FacebookInstagramTwitter, en LinkedIn.