Nieuws en blogs

Wisse gastspreker bij kennissessie ‘OBI Health’

Tessa van Lienden is uitgenodigd als gastspreker op de kennissessie ‘OBI Health’ op 4 oktober in Schiedam.
Tijdens deze middag komen meer dan 50 zorgprofessionals van Nederlandse ziekenhuizen en zorginstellingen bijeen om te leren over webcare, chatbots en arbeidsmarktcommunicatie. De deelnemers krijgen o.a. een kijkje in de keuken van 's Heeren Loo, en experts van OBI4wan en Wisse Kommunikatie geven je nieuwe inspiratie en handige tips om direct mee aan de slag te gaan.

Programma

Excellente service via webcare - Erlinde Scheps, José Bos-Brink en Katrien Koetzier, Communicatie en Klantcontact ‘s Heeren Loo 
de specialisten van ‘s Heeren Loo nemen je mee in hun klantenserviceproces en laat zien hoe zij webcare doen, op welke zaken ze rapporteren en hoe ze hiermee hun klantcontact optimaliseren. Daarnaast vertellen ze ook hoe en waarom ze besloten hebben een chatbot in te zetten. 


To bot or not to bot? - Frank Smit, CIO OBI4wan
Waarom zijn chatbots vandaag de dag zo populair? Frank Smit vertelt je alles over de toekomst van AI en het automatiseren van service en community management. Aan de hand van een stappenplan kun je zelf direct aan de slag.

Arbeidsmarktcommunicatie in de zorgsector – Tessa van Lienden, consultant Wisse Kommunikatie
Hoe onderscheid je je als zorgaanbieder? En hoe haal je daarmee nieuwe medewerkers binnen die je vervolgens ook binnenhoudt? Tessa vertelt hierover uit eigen en andermans ervaring.

Aanmelden
Je kunt jezelf en/of je collega’s gratis aanmelden via dit formulier.
De sessie is van 14:00 tot 16:30, met aansluitend een borrel. We zijn te gast bij Franciscus Vlietland, Vlietlandplein 2 in Schiedam.

Graag tot ziens op 4 oktober!