Nieuws en blogs

Wisse Kommunikatie aanwezig op HAN Career Fair

Op 19 februari waren Marlous Fortuin en Puck Stamps namens Wisse Kommunikatie aanwezig op de HAN Career Fair. Zij verzorgden daar een workshop over PR. De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen organiseert de jaarlijkse Career Fair om studenten van de opleiding Communication Studies een beeld te geven van het communicatievakgebied en de mogelijke beroepen waarin zij na hun studie terecht kunnen komen. Ook is de Career Fair een goed hulpmiddel voor studenten om zich te oriënteren op een stageplek.

Tijdens de workshop presenteerden Marlous en Puck ons bureau en vertelden zij over hun dagelijkse werkzaamheden. Ook legden zij het verschil uit tussen marketing, advertenties en PR en gaven ze daarbij concrete voorbeelden. Uiteindelijk mochten de studenten zelf aan de slag met het bedenken van een PR-campagne voor Office Depot, een vooraanstaande klant van Wisse. Marlous en Puck gaven feedback en lieten de daadwerkelijk uitgevoerde campagne zien.

“Het gemak waarmee studenten hun eigen ideeën presenteren is leuk om te zien. Daarnaast was het interessant om op te merken dat zij andere, vooral nieuwe media kiezen als middel, zoals SnapChat en Instagram,” aldus Marlous. “We hopen dat we de studenten met deze workshop hebben kunnen laten zien wat PR inhoudt en hopelijk draagt dat bij aan hun studieloopbaan en beroepskeuze,’ besluit Puck.

 20160219_121005_600.png         

 20160219_121014_600.png