Nieuws en blogs

Wisse Kommunikatie breidt IT-portfolio uit met Uniserv

uniserv_logo.png (1)Wisse Kommunikatie werkt sinds kort voor Uniserv. Het Duitse IT-bedrijf is gespecialiseerd in het managen van klantgegevens.

Uniserv GmbH werd in 1969 opgericht en groeide sindsdien snel. Uniserv is specialist in customer data management, ofwel in alles wat met klantgegevens te maken heeft. Het omgaan met klantgegevens is een grote uitdaging voor veel bedrijven. Slecht data management zorgt voor onjuiste of incomplete klantinformatie, waardoor veel fouten kunnen ontstaan en ergernis bij klanten. Uniserv ondersteunt bedrijven bij het verbeteren van de kwaliteit van data, de opslag en migratie ervan en master data management. De softwareoplossingen kunnen geïntegreerd worden met elk bedrijfsproces, elke IT-omgeving en elke applicatie.

Op het hoofdkantoor in Pforzheim (Duitsland) en de kantoren in Parijs en Amsterdam werken in totaal meer dan 130 mensen. Uniserv heeft grote organisaties als Allianz, Deutsche Bank, eBay, France Telecom, Lufthansa, Otto, Siemens, Time Warner, TUI en Volkswagen in haar portfolio.