Nieuws en blogs

Wisse Kommunikatie lid van de DNHK

Wisse Kommunikatie is het nieuwste lid van de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK). Zoals de naam al zegt, is de DNHK is een netwerk dat uit Duitse en Nederlandse ondernemers bestaat; de organisatie faciliteert al 110 jaar grensoverschrijdend ondernemen, in al zijn facetten.

“Internationale communicatie zit natuurlijk in ons DNA. We bedienen de Benelux-markt al decennia samen met ons Brusselse partnerbureau InstiCOM, en we zijn inmiddels 30 jaar lid van het grootse netwerk van onafhankelijke PR-bureaus, de Worldcom Public Relations Group. En gaandeweg hebben we ook een heel mooi portfolio opgebouwd van Duitse klanten”, aldus Serge Beckers, Managing Partner van Wisse Kommunikatie.

Die Duitse klanten worden in Nederland in hun eigen taal bediend, door de ‘Deutsche Mannschaft’ van Wisse. In dat team vervullen de geboren Duitse Anne Nicolaides en de Nederlandse Duitslandkenner Theo Snijders een sleutelrol.  

“De DNHK was dan ook een logische stap voor ons. We zijn heel enthousiast over het werken met en voor Duitse bedrijven. Mede daarom hebben we een filiaal opgezet in Düsseldorf, om ook Nederlandse bedrijven goed te kunnen bedienen in ons buurland. Grenzüberschreitende Zusammenarbeit in optima forma.”

 

Vlag NLDE.png