Nieuws en blogs

Wisse Kommunikatie slaagt met vlag en wimpel voor driejaarlijkse peer review

Wisse Kommunikatie heeft de ‘peer review’ die we in het kader van het lidmaatschap van de internationale Worldcom PR Group elke drie jaar moet ondergaan, met glans gehaald. De peer reviews zijn niet alleen een instrument om regelmatig de kwaliteit en de betrokkenheid van de bureaus bij de Worldcom Group te beoordelen, maar ook om van elkaar te leren en best practices uit te wisselen. 

Tijdens de laatste bijeenkomst van de Worldcom PR Group in Brussel werd Wisse Kommunikatie gereviewd door partnerbureaus. Voor die review moesten wij een presentatie voorbereiden, waarin we inzicht gaven in onze zakelijke resultaten, onze manier van werken, onze sterkten en zwakten en onze plannen voor de komende jaren. Ook moesten we aan aantal recente projecten presenteren en toelichten.

Bijzondere onderdelen waren de beoordeling van onze betrokkenheid bij de Worldcom Group en de beoordeling door onze klanten. Met die betrokkenheid bij de groep zit het wel goed: Wisse Kommunikatie is al meer dan twintig jaar een van de actiefste partners in de groep. We nemen deel aan vrijwel alle activiteiten, hebben zitting in diverse ‘practice groups’, leveren al jaren een bestuurslid en werken veel samen met onze buitenlandse partners. Uit de feedback van onze klanten, die voor de peer review een beoordelingsformulier moesten invullen, bleek dat de dienstverlening, flexibiliteit en betrokkenheid ook door onze klanten als ‘zeer goed’ beoordeeld werd: de gemiddelde score was 4,4 op een schaal van 5,0.

Voor alle onderdelen van de peer review tezamen behaalde Wisse Kommunikatie in Brussel 95 van de 100 punten: een uitstekend resultaat. Het certificaat krijgt zoals altijd een mooie plek in onze vergaderzaal.