Nieuws en blogs

Wisse Kommunikatie verwelkomt Liane Oosterkamp

Wisse Kommunikatie heeft sinds 1 augustus een nieuwe consultant, Liane Oosterkamp. Liane heeft in eerste instantie een aantal klanten overgenomen van Margaux Smeets, die destijds met zwangerschapsverlof was, maar inmiddels is bevallen van haar zoontje Valentijn. Daarnaast heeft Liane een aantal nieuwe klanten op zich genomen.

Liane is een ervaren kracht met een flinke dosis kennis van de technische sector en van de IT. Ze heeft diverse functies in de marketing en communicatie bekleed, onder meer bij bedrijven als Arkey Systems en Imtech Traffic & Infra. Liane is dan ook een welkome aanvulling op het Wisse-team, dat bekend staat om haar specialisatie in technologiesectoren als de ICT, de automotive sector, transport en logistiek, industrie, bouw en gezondheidszorg.

Liane maakte voor haar nieuwe functie als communicatieconsultant bij Wisse Kommunikatie de overstap van klant- naar bureauzijde. Een opvallende stap, maar voor Liane toch heel logisch:
“Wisse is voor mij een mooie kans om ‘boven op’ de communicatieontwikkelingen te zitten en tegelijkertijd de dynamiek van het werken voor meerdere organisaties te ervaren. Een communicatiebureau als Wisse Kommunikatie is ‘picture perfect’ voor mij!.”

Liane_02_sq.jpg


Bericht bijgewerkt op 22-11-2016.