Nieuws en blogs

Wisse Kommunikatie verzorgt PR-campagne Synology in Benelux

NAS-producent Synology heeft PR- en communicatiebureau Wisse Kommunikatie aangesteld om haar PR-activiteiten in de Benelux te verzorgen. Wisse Kommunikatie zal namens Synology zorg dragen voor de verzending van persberichten in de Benelux en het opzetten van reviews van Synology-producten.
 
Synology is wereldwijd een toonaangevend producent van network attached storage-apparaten (NAS). Het van oorsprong Taiwanese bedrijft produceert NAS-producten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Met het op ieder apparaat geïnstalleerde DiskStation Manager (DSM) kunnen gebruikers hun bestanden heel eenvoudig en efficiënt beheren. DSM is een intuïtief, web-based besturingssysteem waarin uiteenlopende diensten en applicaties worden aangeboden. Zo zijn er applicaties beschikbaar om een privé-mailserver in te stellen, muziek- en videobestanden te beheren en foto's te bewerken en te delen. Naast NAS-apparatuur produceert Synology ook routers en surveillance-oplossingen.
 
Worldcom-groep
Ook in Spanje heeft Synology het beheer van de PR-campagne ondergebracht bij een van de partners uit de Worldcom-groep, LF Channel. De account is in Frankrijk ondergebracht bij Réflexion Publique. De twee Worldcom-partners en het Franse bureau zullen voor de PR-campagne van Synology intensief samenwerken.
 
Marcos de Santiago, Head of Product Manager France and South of Europe bij Synology: "We zijn bewust op zoek gegaan naar bureaus in de Benelux en Frankrijk met een samenwerkingsverband. Mede door onze goede ervaringen met LF Channel in Spanje hebben we voor Wisse Kommunikatie en Réflexion Publique gekozen. We kijken er erg naar uit om gezamenlijk met deze bureaus een succesvolle PR-campagne neer te zetten in de verschillende landen."
 
Peter Drent, IT Team Lead bij Wisse Kommunikatie: "We zijn uiteraard erg trots dat we voor Synology de PR-campagne in de Benelux mogen uitvoeren. Synology is wereldwijd een toonaangevende speler op het gebied van NAS en loopt met innovatieve toepassingen zoals DiskStation Manager voorop. De nauwe samenwerking met onze collega's in Frankrijk en Spanje heeft als groot voordeel dat we activiteiten gezamenlijk kunnen ontwikkelen en vervolgens lokaal kunnen uitrollen."


 Voor vragen kunt u contact opnemen met Sebastiaan Scheepers en Peter Drent van Wisse Kommunikatie, telefoon: + 31 (0)26 443 1523 of per e-mail: synology@wisse-worldcom.nl.