Nieuws en blogs

Workshop “Crisiscommunicatiehandboek voor de zorg”

Op 6 april hebben we een workshop georganiseerd waarin we de deelnemers meenamen in de dynamiek van een crisis in de zorgsector en ze handvatten gaven om deze communicatief in goede banen te leiden.

Workshop handboek crisiscommunicatie_1.jpg

Paul Vermeij trapte af met het cruciale maar helaas vaak vergeten onderdeel ‘risico-inventarisatie’. De presentatie van Vermeij werd gevolgd door het openhartige verhaal van Tara Wierda, strategisch adviseur communicatie bij Beweging 3.0.

Workshop handboek crisiscommunicatie_2.jpg

Ten slotte loodste Wisse’s expert op het gebied van crisiscommunicatie in de zorg, Serge Beckers, de deelnemers door zo’n 50 pagina’s crisiscommunicatiehandboek.

“Zoals dat hoort in onze professie, gaan we niet in op individuele gevallen en blijft alles wat met en door de deelnemers gedeeld is vertrouwelijk. Maar ik geef via mijn blog graag enig inzicht in de stappen die een organisatie zou moeten zetten om goed voorbereid te zijn bij een incident.”

Benieuwd naar het handboek, of vragen over crisiscommunicatie? Neem gerust contact op via serge.beckers@wisse-worldcom of 026 4431523.