Nieuws en blogs

Worldcom, Wisse, Leonardo

Met ingang van februari is Leonardo Puri begonnen met zijn afstudeerstage bij Wisse Kommunikatie voor een periode van vijf maanden. Hij is laatstejaars student Integrated Communications aan de Arnhem Business School. Leonardo heeft al ervaring met B2C-communicatie en PR, maar deze stage is zijn eerste kennismaking met een communicatie-adviesbureau.

Onder begeleiding van Wisse Kommunikatie zal Leonardo onderzoeken hoe bureaus in een internationaal netwerk met elkaar communiceren en samenwerken aan belangrijke projecten. Wisse Kommunikatie is namelijk partner van de Worldcom Public Relations Group, het grootste netwerk van onafhankelijke PR-adviesbureaus ter wereld. Door inzicht te krijgen in de bestaande samenwerkingsmethoden van de aangesloten partners, zal Leo in staat zijn om de overeenkomsten en verschillen te identificeren. De resultaten vormen uiteindelijk de basis van zijn adviesrapport, met als doel samenwerking tussen de landen te vergemakkelijken en het bevorderen van de acquisitie voor het gehele Worldcom-netwerk.

Leonardo is enthousiast aan de slag gegaan bij Wisse: “De gevarieerde klantenkring, de resultaatgerichte aanpak en de bewezen dienstverlening van Wisse Kommunikatie trokken mij enorm aan om mijn afstudeeropdracht bij Wisse te doen.”

Leonardo Puri_sq.jpg