Nieuws en blogs

Nieuwe klant: Doosan Bobcat

Deze zomer startte Wisse Kommunikatie met PR- en marketingwerkzaamheden in Nederland en België voor Doosan Bobcat. Het bedrijf is de marktleider in de engineering, productie en marketing van bouwmachines en aanbouwdelen van merken zoals Bobcat, Geith en Doosan. Wisse Kommunikatie gaat voornamelijk aan de slag voor de merken Doosan en Bobcat.

Doosan.JPG

Het Koreaanse bedrijf Doosan bestaat al 122 jaar. Het is een internationaal bedrijf met 37.900 medewerkers in 37 landen. In 2007 werd Bobcat toegevoegd aan het portfolio als onderdeel van Doosan Construction. Zo werd de Doosan Group 's werelds zevende grootste leverancier van bouwmachines.

Doosan Bobcat is een vooraanstaande speler op de markt voor graafmachines. Deze worden in Amerika, Tsjechië en Frankrijk geproduceerd. Naast graafmachines richt Bobcat zich ook op laders en verreikers. Dankzij een zeer uitgebreid assortiment aanbouwdelen kunnen de Bobcat-machines voor een groot aantal werkzaamheden worden ingezet.

Samen met onze partner InstiCOM in Brussel ondersteunen we Doosan Bobcat in de Benelux-landen vooral bij de mediacontacten en bij het lokaliseren en ontwikkelen van content voor de vakmedia, de website en de social mediakanalen. Ook organiseren we persreizen en nemen we de mediaplanning in deze landen voor onze rekening.