Nieuws en blogs

Partner in beeld: HBI in München

Wisse Kommunikatie helpt menig opdrachtgever met zijn PR en communicatie in het buitenland. Hiervoor werken we samen met onze partners in de Worldcom Public Relations Group; met inmiddels 110 partners in 95 steden op 6 continenten en meer dan 2000 communicatiespecialisten is dit het grootste netwerk van onafhankelijke PR-bureaus ter wereld. Een van onze Duitse partners is HBI.

Geïntegreerde communicatie

HBI Helga Bailey International GmbH is een van onze Duitse Worldcom partners en biedt al meer dan 30 jaar geïntegreerde communicatiediensten aan internationale bedrijven. Naast traditionele PR verzorgt het bureau ook social media en digitale marketing, consultancy, trainingen en evenementen. Een enthousiast team van 23 PR experts werkt vanuit het kantoor in München voor klanten uit de sectoren technologie, business-to-business, consumentenelektronica en industriële IT. Het bureau is gespecialiseerd in communicatie over technologische onderwerpen maar vertegenwoordigt ook bedrijven uit andere branches, zoals consultancy, horeca, zorg, engineering en transport.

HBI streeft er met zijn internationale perspectief en interculturele competentie naar een schakel te zijn tussen de klant en het publiek. Hiervoor geeft het bureau strategisch advies, gebruikt het zijn uiteenlopende verbindingen en contacten met het Duitse medialandschap, opinieleiders, verenigingen en organisatoren, evenals andere opinievormende groepen.

Sinds 1996 is HBI partner van de Worldcom Group, het internationale netwerk van onafhankelijke PR bureaus. Vanuit dit netwerk heeft Wisse Kommunikatie voor tal internationale klanten met HBI samengewerkt. Onder andere voor bekende internationale merken zoals Panasonic, Rockwell Automation en Zembro.