Nieuws en blogs

Partner in beeld: Janev & Janev

Wisse Kommunikatie helpt menig opdrachtgever met zijn PR en communicatie in het buitenland. Hiervoor werken we samen met onze partners in de Worldcom Public Relations Group; met inmiddels 145 partners in 49 landen en meer dan 2000 communicatiespecialisten is dit het grootste netwerk van onafhankelijke PR-bureaus ter wereld. Een hiervan is onze Bulgaarse Worldcom-partner Janev & Janev.

Het PR-bureau Janev & Janev is gevestigd in het economische en financiële hart van Bulgarije, de hoofdstad Sofia. Sinds de oprichting in 1993 werkt het team zowel aan internationale als specifiek Bulgaarse projecten. Het bureau heeft veel ervaring met opzetten in implementeren van PR-programma’s in zowel de private sector als voor de overheidsinstellingen.

Worlcom Youth meeting

Janev & Janev is in 2018 de organisator van de jaarlijkse Worldcom Youth Meeting, die eind mei plaatsvindt in Sofia. Vele partners in het Worldcom-netwerk sturen hun jongste PR-consultants naar dit evenement om hun kennis en ervaringen uit te wisselen. Onze PR-puppy’s duiken dit keer in het thema ‘Digitale uitdagingen in een veranderende omgeving’. Alle deelnemers hebben een workshop of presentatie ontwikkeld, gericht op succesvolle online positionering en het verbeteren van digitale prestaties. Koen en Anne zijn namens Wisse Kommunikatie van de partij.

Over Janev & Janev

Naast de vele activiteiten op het gebied online en offline communicatie en PR, is Janev & Janev actief in publiekscommunicatie. Het bureau is gespecialiseerd in corporate en financiële communicatie en communicatie voor de gezondheidszorg, met klanten zoals de grote farmaceuten MSD en GlaxoSmithKline. Ook nutsbedrijven, waaronder de waterleverancier Veolia Water Bulgaria, bevinden zich in het portfolio. Voor fastfood gigant McDonalds verzorgende het Janev-team de marketing en PR voor het eerste restaurant in Bulgarije en ruim twintig jaar later ondersteunt zij het concern nog steeds, nu met activiteiten voor corporate social responsibility.

www.janev-janev.com/en