Nieuws en blogs

Wisse Kommunikatie nu ook in Duitsland

Wisse Kommunikatie is al jaren communicatief actief voor Duitse opdrachtgevers in Nederland, waaronder HBM, DEKRA, Rollon, Schell, HECO-Schrauben, Henkel en thyssenkrupp. Gaandeweg hebben we ook onze kennis van de Duitse markt uitgebreid en hebben we activiteiten ontwikkeld die ‘auf beiden Seiten der Grenze’ voor nog veel meer bedrijven interessant kunnen zijn.

Om deze Duitse activiteiten nog verder te professionaliseren en te stroomlijnen, hebben we onlangs een kantoor opgezet in Düsseldorf; een plek van waaruit we bestaande en nieuwe Duitse klanten in het Duits kunnen bedienen, maar waar we ook Nederlandse bedrijven kunnen helpen de Duitse markt te veroveren.

Het filiaal in Düsseldorf wordt in principe bemand door de vier Duitssprekende consultants van Wisse, Anne Nicolaides, Tessa van Lienden, Theo Snijders en Serge Beckers.

Indien nodig laten we ons bijstaan door ons Düsseldorfse partnerbureau Komm.passion, dat onze ervaring in de sectoren ICT, Medisch, Industrie, Energie en duurzaamheid, Bouw en installatie en Logistiek en transport ook tot uiting kan laten komen in bijvoorbeeld videoproducties, folder- of POS-materiaal of andere contentvormen.

Wisse-Duitsland.png