Nieuws en blogs

Work in PRogress

In 2014 schreef collega Peter Drent al eens dat bedrijven er goed aan doen om (minimaal) één keer per jaar alle communicatiebureaus waarmee ze samenwerken bij elkaar te brengen. Opdrachtgever Veeam Software plukte in eerder al de vruchten van dit idee. Onlangs organiseerde ook ServiceNow haar jaarlijkse zogenaamde all agency meeting. Peter was erbij.

Agency meeting SEN - Thames1.jpg

Alle communicatiebureaus van ServiceNow uit de EMEA-regio kwamen op 8 en 9 februari in Staines ("Booyakasha!") samen voor twee dagen vol inspiratie, informatie en netwerken. De 16 deelnemers uit acht landen - van Zweden tot Dubai - werden in twee dagen tijd volledig bijgepraat over de laatste ontwikkelingen binnen ServiceNow op het gebied van communicatie, marketing, producten, diensten en innovatie.

Van over de hele wereld kwamen gastsprekers van ServiceNow naar het Verenigd Koninkrijk voor de nodige inhoudelijke verdieping. Een groot aantal VP’s, Strategy Officers en Senior Managers had de agenda vrijgemaakt en vertelde de bureauvertegenwoordigers onder meer over hoe succesvolle PR een positief effect heeft op de sales in de regio’s, over de nieuwe agile marketingaanpak die op dit moment binnen de EMEA-regio wordt uitgerold en over de manier waarop communicatie en PR in het ‘Verre Oosten’ en ‘Down Under’ worden gerund. Uiteraard was er ook tijd voor ontspanning en tijd om bij te praten met communicatiecollega’s van de verschillende bureaus en ervaringen uit te wisselen.

Samuel Hall, EMEA Corporate Communication Director van ServiceNow over de bijeenkomst: “Het samenbrengen van alle EMEA-bureaus op één plek is de perfecte gelegenheid om alle neuzen vanuit communicatieperspectief weer dezelfde kant op te krijgen. Daarnaast willen we op deze manier het Europese communicatienetwerk inspireren en stimuleren om onderling kennis en ideeën uit te wisselen. Dit komt uiteindelijk ook de kwaliteit van hun werk voor ServiceNow ten goede. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe waardevol deze bijeenkomst is voor ons.”

Wisse Kommunikatie is nu voor het derde jaar op rij verantwoordelijk voor de communicatieactiviteiten van ServiceNow in Nederland.