• nl
  • en
  • de
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Nieuws

Intercollegiaal overleg communicatie zorginstellingen - online sessie 27 maart, 13.00 - 14.00

Nieuws

Communicatief gezien is het nog steeds alle hens aan dek. Maar er is door de sluiting van veel organisaties ook wel weer rust gecreëerd; mensen weten nu beter dan voorheen wat mag en wat niet, en die duidelijkheid schept een beetje orde in de chaos. Dus misschien is nu wel een goed moment om ervaringen te delen en ideeën, plannen en documenten uit te wisselen.

Ik herhaal het intercollegiaal overleg van vorige week dan ook met alle plezier, overigens ook op verzoek van de deelnemers van toen.

Mocht je het nuttig vinden om bij te praten met je collega-instellingen, stuur een mail naar en dan ontvang je van mij de link om aan de sessie deel te nemen. Tot straks, van 13 tot 14 u.

 

Details

Opzet: 1 moderator (Serge Beckers)

Doel: vragen stellen aan collega-instellingen, informatie en eventueel documenten uitwisselen, plannen, invalshoeken en scenario’s bespreken, enzovoort.

Duur: 1 uur

Tijd: vrijdag 27-03, van 13.00 – 14.00. Om iedereen de tijd te geven om in te loggen, zetten we de verbinding al iets eerder open.

Vragen doorsturen voor aanvang: als je al weet dat je wilt deelnemen en als je al specifieke vragen hebt, stuur die dan gerust door. Ik zal ze tijdig delen, zodat de andere deelnemers zich kunnen voorbereiden.

 

Concreet

Het overleg ziet er online ongeveer als volgt uit:

  • Zoom stelt je in staat zowel online deel te nemen (via pc, laptop, mobieltje, tablet) als via de telefoon in te bellen
  • Voordat je inlogt, word je gevraagd Zoom te downloaden. Dit is volkomen veilig, wij gebruiken de tool al geruime tijd, met veel van onze opdrachtgevers
  • De deelnemers zien elkaar en kunnen op aanwijzing van de moderator hun vraag stellen
  • De moderator zet in eerste instantie iedereen op ‘mute’, en zal de lijn beurtelings vrijgeven aan de vragenstellers  en de beantwoorders.
Programma?

Is er op dit moment een vastomlijnd programma? Nee.

Maar velen weten sowieso veel meer dan één. En gezien de sectoren die mogelijk bij elkaar komen (complexe psychiatrische problemen, chronische ziekte, gehandicaptenzorg, huiselijk geweld, kraamzorg, maatschappelijke dienstverlening, maatschappelijke opvang, medisch specialistische revalidatie, onderzoeksinstituut, ouderenzorg, thuiszorg, verstandelijke beperking) verwacht ik een levendig overleg.

Dus bel in als je vragen hebt of kennis kunt delen.

Let goed op jezelf, en op elkaar!