• nl
  • en
  • de
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Nieuws

Dokteronline.com neemt Wisse Kommunikatie in de arm voor nationale en internationale uitbreiding

Nieuws

Na een uitvoerig selectieproces heeft zorginnovator Dokteronline.com het Arnhemse bureau Wisse Kommunikatie aangesteld om de nationale en internationale uitbreiding te helpen vormgeven. Dokteronline.com brengt consumenten online in contact met onafhankelijke artsen en apotheken en is actief in 13 landen. Wisse Kommunikatie zal de communicatieve spil vormen in de activiteiten van Dokteronline.com en zal waar nodig haar partners uit de Worldcom PR Group inschakelen voor lokale activiteiten.

Dokteronline.com

Dokteronline.com biedt consumenten de mogelijkheid om een online consult aan te vragen met een onafhankelijke EU-arts. Het doktersrecept dat eventueel uitgeschreven wordt naar aanleiding van het consult wordt doorgezonden naar een onafhankelijke EU-apotheek, die de medicatie vervolgens aan huis levert. Ook heeft de consument de mogelijkheid om het recept naar het huisadres te laten sturen, waarna deze de voorgeschreven medicatie kan ophalen bij de eigen apotheek.

Dokteronline.com gelooft in de zelfkennis, de mondigheid en de zelfredzaamheid van de moderne consument. “Wij zijn al meer dan 15 jaar actief in de wereld van ehealth. Waar we ons in de beginjaren nog vaak onbegrepen voelden, zien we nu dat de maatschappij rijp is voor een switch van offline naar online, juist op zorggebied. Uiteraard heeft dat te maken met de nieuwe werkelijkheid die de corona-crisis gecreëerd heeft, maar meer nog met het besef dat de zorgsituatie van de gemiddelde Europeaan heel anders is dan een paar decennia geleden. Mensen leven langer en moeten langer in hun eigen huis blijven wonen, terwijl de zorgkosten door de vergrijzing sterk toenemen. De zorg heeft dringend behoefte aan een flinke efficiëntieslag, en daar willen wij graag ons steentje aan bijdragen”, aldus Rens Mulder, Operationeel Manager van Dokteronline.com.

Wisse Kommunikatie neemt met ingang van 1 mei 2020 de communicatie in Nederland voor haar rekening, en zal als lead agency fungeren voor de communicatiepartners in o.a. België, Frankrijk, Duitsland, Engeland en Zweden.

Serge Beckers, managing partner en verantwoordelijke voor de healthcare-tak van Wisse Kommunikatie: “Met Dokteronline.com voegen we niet alleen een mooi internationaal account toe aan ons healthcare-portfolio, maar ook een bedrijf dat innovatief durft te zijn en de gebaande paden durft te verlaten. Nu is het aan ons om deze dynamiek om te zetten in mooie campagnes, in binnen- en buitenland.”