• Nederlands
  • Engels
  • Duits
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Nieuws

Vacature: Communicatie- en PR-consultant voor tech-portfolio

Nieuws

Ben jij een communicatieadviseur met ervaring in de PR en met een voorliefde voor online? En heb je daarnaast affiniteit met zowel de traditionele als de innovatieve kanten van de technologie, industrie, logistiek of zorg?

Oh ja… en ben je op zoek naar een leuke baan in Arnhem?

 

Neem dan eens contact op met Serge Beckers; wij zijn namelijk op zoek naar een nieuwe collega voor ons groeiende tech-portfolio die ons tot 32 uur per week kan bijstaan.

 

Wie zoeken we?

Een zelfstandige, allround communicatieadviseur voor wie het maken van content een tweede natuur is, die ervaring heeft met zowel b2b- als b2c-communicatie en voor wie sociale media en online nauwelijks geheimen kennen. Al die kennis laten we je ook graag inzetten om samen met de team lead social onze succesvolle dienst content automation door te ontwikkelen en verder uit te rollen.

Wat zoeken we?

Je hebt drie jaar relevante werkervaring in communicatie en PR. Je schrijfvaardigheid is sterk, ongeacht opdrachtgever en onderwerp, je hebt bewezen ervaring op het gebied van social media, SEO en SEA, en je bent niet bang om in analytics te duiken. Je bent op het gebied van PR zowel strategisch als uitvoerend sterk. Vanwege ons internationale portfolio beheers je naast Nederlands ook Engels en misschien zelfs Duits.

En bovendien ben je stressbestendig en flexibel en weet je in een dynamische werkomgeving de juiste prioriteiten te leggen.

Wat doe jij?

Als communicatie- en PR-consultant ben je verantwoordelijk voor het beheren van (en dus ook delegeren binnen) verschillende accounts, vaak zelfs vanaf de acquisitie tot aan de strategie en de uitvoering. Je adviseert je klanten gevraagd en ongevraagd over de juiste PR-aanpak. Je bedenkt creatieve invalshoeken en mogelijkheden en produceert daar zelf de juiste content bij. Hoewel de focus op PR ligt, ben je ook in staat andere communicatiedisciplines in te schakelen.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een hecht team met elf collega’s, die zodra de situatie het toelaat weer geregeld fysiek bij elkaar zitten om de accounts te bespreken en nieuwe plannen door te nemen. Je werkt bij Wisse Kommunikatie erg zelfstandig, maar kunt altijd terugvallen op je collega’. Door die zelfstandige, informele sfeer is er veel ruimte om op je eigen manier invulling te geven aan je werkzaamheden.

Benieuwd naar de mensen achter de naam van dit communicatiebureau met ‘dubbel k’? Check deze video dan even.

Zin in?

Is je interesse gewekt? Stuur dan je brief met CV naar Serge Beckers. Als je graag iets meer hoort over ons of deze functie, dan mag je natuurlijk ook even bellen met Serge op 06-12073802.