• Nederlands
  • Engels
  • Duits
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Nieuws

Vacature: Communicatie- en PR-consultant

Nieuws

Ben jij een communicatieadviseur met ervaring in de PR en met een voorliefde voor online? En heb je daarnaast affiniteit met zowel de traditionele als de innovatieve kanten van de technologie, industrie of zorg?

Neem dan eens contact op met Serge Beckers; wij zijn namelijk op zoek naar een nieuwe collega die ons tot 32 uur per week kan bijstaan.

Wie zoeken we?

Een zelfstandige, allround communicatieadviseur voor wie het maken van content een tweede natuur is, die thuis is in zowel b2b- als b2c-communicatie, die idealiter ervaring heeft ‘aan bureauzijde’ en voor wie sociale media en online nauwelijks geheimen kennen. Een collega die bovendien stressbestendig en flexibel is en in een dynamische werkomgeving de juiste prioriteiten kan leggen.

Wat moet je kunnen?

Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring in communicatie en PR. Je schrijfvaardigheid is sterk, ongeacht opdrachtgever en onderwerp, je hebt bewezen ervaring op het gebied van social media, en je bent op het gebied van PR zowel strategisch als uitvoerend sterk. Vanwege ons internationale portfolio beheers je naast Nederlands ook Engels.

Wat houdt de functie in?

Als communicatie- en PR-consultant ben je verantwoordelijk voor het beheren van (en dus ook delegeren binnen) verschillende accounts, vaak zelfs vanaf de acquisitie tot aan de strategie en de uitvoering. Je adviseert je klanten gevraagd en ongevraagd over de juiste PR-aanpak. Je bedenkt creatieve invalshoeken en mogelijkheden en produceert daar zelf de juiste content bij. Hoewel de focus op PR ligt, ben je ook in staat andere communicatiedisciplines in te schakelen.

Wat biedt Wisse Kommunikatie?

Je komt te werken in een hecht team met elf collega‚Äôs, die weer geregeld bij elkaar gaan zitten om de accounts te bespreken en nieuwe plannen, invalshoeken, kanalen of middelen met elkaar door te nemen. Je werkt bij Wisse Kommunikatie erg zelfstandig, maar kunt altijd terugvallen op je collega’s. Door die zelfstandige, informele sfeer is er veel ruimte om op je eigen manier invulling te geven aan je werkzaamheden.

Benieuwd naar de mensen achter de naam? Check deze video dan even.

Solliciteren?

Is je interesse gewekt? Stuur dan je brief met CV naar Serge Beckers. Als je graag iets meer hoort over ons of deze functie, dan mag je natuurlijk ook even binnenlopen, of bellen met Serge op 06-12073802.