• Nederlands
  • Engels
  • Duits
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Nieuws

Vacature: junior marcomm-consultant

Nieuws

Ben jij een beginnend communicatieadviseur met een voorliefde voor (online) marketing? En heb je daarnaast affiniteit met zowel de traditionele als de innovatieve kanten van de technologie, industrie of zorg?

Neem dan eens contact op met Serge Beckers; wij zijn namelijk op zoek naar een nieuwe collega die ons tot 32 uur per week kan bijstaan.

Wie zoeken we?

Een consultant die thuis is in zowel de PR/communicatie als de marketing, voor wie het maken van content een tweede natuur is, en voor wie werken met een marketing automation tool een welkome uitdaging is. Een nieuwe collega die bovendien stressbestendig en flexibel is en in een dynamische werkomgeving de juiste prioriteiten kan leggen.

Wat moet je kunnen?

Je schrijfvaardigheid is sterk, ongeacht opdrachtgever en onderwerp, je beweegt je soepel op de social media en je wordt enthousiast van de interne opleiding op het gebied van content automation die we je bieden. Vanwege ons internationale portfolio beheers je naast Nederlands ook Engels en/of Duits.

Wat houdt de functie in?

Als marcomm-consultant is onze dienst content automation het beginpunt voor jouw klanten. Binnen je functie ben je verantwoordelijk voor het meewerken op en het beheren van verschillende accounts. Samen met je collega’s adviseer je je klanten over de juiste aanpak, bedenk je creatieve invalshoeken en mogelijkheden en produceer je daar samen met onze content automation-specialist de juiste content bij.

Wat biedt Wisse Kommunikatie?

Je komt te werken in een hecht team met elf collega’s, die gelukkig weer geregeld bij elkaar gaan zitten om de accounts te bespreken en nieuwe plannen, invalshoeken, kanalen of middelen met elkaar door te nemen. Je werkt bij Wisse Kommunikatie behoorlijk zelfstandig, maar kunt altijd terugvallen op je collega’s. Door die zelfstandige, informele sfeer is er veel ruimte om op je eigen manier invulling te geven aan je werkzaamheden.

Benieuwd naar de mensen achter de naam Wisse Kommunikatie? Check deze video dan even.

 

Solliciteren?

Is je interesse gewekt? Stuur dan je brief met CV naar Serge Beckers. Als je graag iets meer hoort over ons of deze functie, dan mag je natuurlijk ook even binnenlopen, of bellen met Serge op 06-12073802.