• nl
  • en
  • de
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Nieuws

Worldcom-partner: HBI

Internationaal netwerk

HBI Helga Bailey International GmbH is een van onze Duitse Worldcom partners en biedt al meer dan 30 jaar geïntegreerde communicatiediensten aan internationale bedrijven.

 

Geïntegreerde communicatie

Naast traditionele PR verzorgt het bureau ook social media en digitale marketing, consultancy, trainingen en evenementen. Een enthousiast team van 23 PR experts werkt vanuit het kantoor in München voor klanten uit de sectoren technologie, business-to-business, consumentenelektronica en industriële IT. Het bureau is gespecialiseerd in communicatie over technologische onderwerpen maar vertegenwoordigt ook bedrijven uit andere branches, zoals consultancy, horeca, zorg, engineering en transport.

HBI streeft er met zijn internationale perspectief en interculturele competentie naar een schakel te zijn tussen de klant en het publiek. Hiervoor geeft het bureau strategisch advies, gebruikt het zijn uiteenlopende verbindingen en contacten met het Duitse medialandschap, opinieleiders, verenigingen en organisatoren, evenals andere opinievormende groepen.

Sinds 1996 is HBI partner van de Worldcom Group, het internationale netwerk van onafhankelijke PR bureaus. Vanuit dit netwerk heeft Wisse Kommunikatie voor tal internationale klanten met HBI samengewerkt. Onder andere voor bekende internationale merken zoals Panasonic, Rockwell Automation en Zembro.