• nl
  • en
  • de
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Nieuws

Worldcom-partner: INSTICOM

Internationaal netwerk

De afgelopen weken ondersteunden wij ons Brusselse partnerbureau INSTICOM bij zijn activiteiten voor opdrachtgever Panasonic Business Europe tijdens de Integrated Systems Europe (ISE) 2018. Deze beurs vulde begin februari de volledige RAI in Amsterdam. Circa 1.300 exposanten vanuit heel de wereld toonden hun beste en nieuwste producten op audiovisueel gebied aan ruim 80.000 bezoekers.

netwerk wisse

Vier dagen lang was de enorme stand, 640 m2, van Panasonic Business gevuld met de nieuwe en vernieuwde projectoren en professionele displays. Ruim 80 medewerkers van de divisie Visual System Solutions toonden geïnteresseerde toeschouwers onder meer laserprojectoren, 4K-beeldschermen, mobiele projectoren en displaytechnologieën. Daarnaast presenteerde Panasonic elk uur een korte live ‘show’, met een combinatie van uitvoerende kunstenaars, laserprojectietechnologie, 3D-mapping en -tracking.

Voorafgaand aan het event verzorgde INSTICOM, met ondersteuning van Wisse Kommunikatie, alle communicatie met de pers, van de uitnodigingen voor het centrale persevent tot de vele persberichten over de producten die tijdens de beurs getoond werden. Ook waren medewerkers van INSTICOM tijdens het event elke dag aanwezig om journalisten te ontvangen en de media-aandacht, in de vorm van geplande en spontane interviews door internationale (vak)media, in goede banen te leiden.

 

Over INSTICOM

INSTICOM is een communicatiebureau met ervaring in onder meer marktintroductiecampagnes, crisiscommunicatie, online en social media, interne communicatie en copywriting. Het bureau is met name actief in de sectoren IT, industrie, bouw, consumentengoederen, elektronica, luchtvaart, logistiek en toerisme. INSTICOM is in 2010 opgericht door Hans Karperien en de Nederlandse communicatiebureaus IvRM en Wisse Kommunikatie. INSTICOM is gevestigd in Brussel en is de Belgische partner in de Worldcom Public Relations Group.