• nl
  • en
  • de
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Nieuws

Worldcom-partner: MorganMyers

Internationaal netwerk

Het Amerikaanse MorganMyers draait al bijna vier decennia mee in de internationale PR-wereld. Het bureau heeft een kleine veertig medewerkers, verdeeld over twee vestigingen in de staten Wisconsin en Iowa. Het team van MorganMyers bestaat uit specialisten in onder meer PR, crisiscommunicatie, branding en eventmanagement. Zij ondersteunen opdrachtgevers ook met activiteiten op het gebied van sales, marketing en social media.

MorganMyers

Wat MorganMyers precies doet? Zij vatten het zelf in één zin samen: ‘Wij bouwen, beschermen en promoten geweldige merken die helpen de wereld van voedsel te voorzien.’

Hun uitgebreide klantenkring beslaat de volledige agrifood-sector en varieert van farmaceuten en veehouders tot voedselproducenten en retailers. In de praktijk communiceren zij voor hun opdrachtgevers dus zowel over de gezondheid van de koe als de kwaliteit van de hamburger.

Deze brede ervaring in de gehele keten geeft de communicatiestrategen, zoals ze het zelf omschrijven, ‘een uniek 360-graden perspectief om communicatie-uitdagingen aan te gaan en het consumentvertrouwen te versterken.’

Wisse Kommunikatie heeft op meerdere projecten met MorganMyers samengewerkt. Zo hebben we onder meer werkzaamheden verricht voor Seminis, Cargill en vleesproducent Oscar Mayer.