• nl
  • en
  • de
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Nieuws

Worldcom Partner: Yucatan

Internationaal netwerk

Wisse Kommunikatie helpt menig opdrachtgever met zijn PR en communicatie in het buitenland. Hiervoor werken we samen met onze partners in de Worldcom Public Relations Group; met inmiddels 110 partners in 95 steden op 6 continenten en meer dan 2000 communicatiespecialisten is dit het grootste netwerk van onafhankelijke PR-bureaus ter wereld. Onze Franse partner is het bureau Yucatan.

PR+Digital+Events

Tot voor kort stond Yucatan bekend als 25 jaar oud PR-bureau in de IT, health en biotech, transport, industrie en retail. Het partnership met Wisse gaat behoorlijk ver terug; sinds Yucatan’s toetreding tot de Worldcom PR Group in 1999 hebben we geregeld samengewerkt op internationale accounts, zoals Panasonic en Sharp.

Maar sinds januari 2019 is Yucatan meer dan PR. De oprichters van het bureau zijn met een welverdiend pensioen gegaan, maar hebben als laatste kunststukje nog een samenwerking gesloten met twee investeerders. Door de fusie biedt Yucatan voortaan niet alleen PR aan, maar samen met haar nieuwe collega’s ook een enorme hoeveelheid digitale expertise en ervaring op het gebied van event management.

De nieuwe Director of Operations is oudgediende Caroline Prince. Die we natuurlijk ook vaak tegenkomen in Worldcom board-verband, waar zij zorgdraagt voor het kwaliteitsprogramma van Worldcom.

Heel Wisse hoopt op een nog nauwere samenwerking met het nieuwe Yucatan. Vooral een mooi lokaal event zou gewaardeerd worden. Yucatan is namelijk gevestigd in Parijs…