BCT

BCT is een Nederlands bedrijf dat sinds de oprichting in 1985 in Zuid-Limburg is gevestigd. In die dertig jaar is het uitgegroeid tot één van de grootste spelers van Europa op het gebied van Enterprise Information Management.

BCT levert oplossingen die datastromen omzetten naar informatie en helpt organisaties daarmee aan de juiste informatie op het juiste moment. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het stroomlijnen van de facturatie, het helpen met een overgang naar zaakgericht werken of het benutten van de mogelijkheden rond big data. De bekendste productlijnen van BCT zijn Corsa, Liber en Elemenz.

BCT is gevestigd in Sittard en heeft daarnaast vestigingen in Duitsland (Aken) en België (Lanaken). Het bedrijf heeft ongeveer 180 medewerkers in dienst. Klanten zijn met name gemeenten en provincies, zorginstellingen, regionale diensten en onderwijsinstellingen. Voor klanten in het bedrijfsleven werkt BCT samen met andere softwareleveranciers, system integrators en adviesbureaus.

Wisse Kommunikatie werkt al jaren samen met BCT. De focus van de activiteiten ligt voornamelijk op PR en mediarelaties. Daarnaast adviseren we over communicatieprojecten en ondersteunen we BCT bij het ontwikkelen van communicatiemiddelen zoals brochures en klantcases.