CCV

Het Arnhemse familiebedrijf CCV is een internationaal dienstverlener in betaaloplossingen. Het bedrijf is groot geworden met zijn betaalterminals. Momenteel wordt ongeveer zestig procent van alle betaalautomaten in Nederland door CCV geleverd en onderhouden. CCV ontwikkelt de laatste jaren ook nieuwe oplossingen om het betalingsproces te verbeteren en te verrijken. Betalen wordt straks altijd en overal mogelijk; offline, contactloos en online, met geld of loyaliteitspunten. Sinds 2007 heeft CCV een vergunning van DNB om betaaltransacties te verwerken.

Het marktaandeel in Nederland bedraagt inmiddels al zo’n 10%. Het afhandelen van betalingsverkeer biedt veel mogelijkheden voor Big Data-toepassingen. Om deze in de toekomst aan te kunnen bieden wordt fors geïnvesteerd in innovaties, zowel intern als door middel van overnames. CCV ontwikkelt inmiddels ook webwinkelsoftware en oplossingen voor online transactieverwerking.

Onze werkzaamheden voor CCV bestaan uit het ontwikkelen van content die we inzetten voor de media en de eigen informatiekanalen van CCV. Daarnaast proberen we aandacht te generen voor nieuwe ontwikkelingen in de markt, zoals de loyaliteitsoplossing van CCV, waarbij we samenwerking zoeken met intermediaire organisaties.