Schell

Schell uit het Duitse stadje Olpe is een van de belangrijkste producenten van sanitaire armaturen. Schell GmbH & Co. KG Armaturentechnologie zoals het bedrijf nu officieel heet, begon al in 1932 met de productie van kranen. Tegenwoordig bestaat het assortiment uit wastafelkranen, douchekranen, wc-spoelkranen, urinoirspoelsystemen, montagemodules, dienstkranen, hoekregelkranen en verwarmingskranen. De producten worden met name toegepast in openbare gebouwen, instellingen, bedrijfsgebouwen, winkels en sportaccommodaties.

Het bedrijf met dochterondernemingen in België, Frankrijk, Polen, Hongarije en India heeft wereldwijd ongeveer 450 medewerkers in dienst heeft. De Schell-producten worden in Nederland op de markt gebracht door de firma Hamers & Kesber in Huizen.

Voor Schell verzorgen we persinformatie, persberichten en persreizen naar vakbeurzen en de fabriek in Olpe. Daarnaast produceren we technische artikelen en klantverhalen die niet alleen in de pers gebruikt worden, maar ook door Schell zelf.