• Nederlands
  • Engels
  • Duits
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Historie

Wisse Kommunikatie is opgericht toen ‘kommunikatie’ nog met ‘k’ werd geschreven. Naamgever van het bureau is Hubert Wisse. Opgeleid tot civiel ingenieur, maar – zo bleek – een communicator in hart en nieren. Hubert’s switch naar Identeam, een van de eerste PR-bureaus van Nederland, was dan ook een logische. Na tien jaar besluit Hubert het heft in eigen handen te nemen: Wisse Kommunikatie is geboren.

Zeven jaar na de oprichting in 1982 heeft Wisse Kommunikatie zowel nationaal als internationaal naam gemaakt, hetgeen resulteert in een uitnodiging van de Worldcom PR Group. Inmiddels is Worldcom uitgegroeid tot ‘s werelds grootste netwerk van onafhankelijke PR-bureaus.

Op nationaal niveau helpt Wisse de branchevereniging VPRA vormgeven, door tot op de dag van vandaag zowel kennis als medewerkers en bestuurders beschikbaar te stellen voor de vereniging.

In 1997 besluit Wisse Kommunikatie in te springen op de grote behoefte aan ‘Benelux-PR’ en een bureau in Brussel op te richten. Het huidige INSTICOM wordt ingeschreven bij de plaatselijke Kamer van Koophandel, de grensoverschrijdende, nauwe samenwerking is een feit.

En na bijna veertig jaar staat Wisse Kommunikatie sterker dan ooit, met veel aansprekende opdrachtgevers, een track record in crisiscommunicatie en met innovatie in het DNA van iedere medewerker.

En natuurlijk nog steeds met de kenmerkende ‘dubbele k’.