• Nederlands
  • Engels
  • Duits
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Internationaal netwerk

Internationale communicatie- en PR-trajecten

Wisse Kommunikatie helpt menig opdrachtgever met zijn PR en communicatie in het buitenland; samen met ons Brusselse bureau Insticom bedienen we zowel het Vlaamse als Waalse deel van België en de Luxemburgse stakeholders. Maar we gaan ook buiten de Benelux-grenzen, bijvoorbeeld met ons filiaal in Düsseldorf waarmee we onze opdrachtgevers in Duitsland op weg helpen.

 

 

Ook activiteiten in andere landen liggen binnen handbereik, via de Worldcom Public Relations Group en het E3 Agency Network, waarbij we respectievelijk sinds 1989 en sinds 2018 aangesloten zijn. De Worldcom Public Relations Group is met ruim 140 partners in 49 landen en meer dan 2000 communicatiespecialisten het grootste netwerk van onafhankelijke PR-bureaus ter wereld. E3 heeft vooral een marketing-focus, hetgeen perfect aansluit op de internationale digitale aspiraties van onze opdrachtgevers.

Ieder jaar vindt de Worldcom Youth Meeting plaats, een bijeenkomst speciaal voor onze young professionals, waar deelnemers nuttige en interessante ervaringen delen, zoals de typische lokale verschillen die van invloed zijn op de manier waarop PR-campagnes worden gevoerd. De video geeft een mooie impressie van de Youth Meeting 2019 in Budapest, waar Wisse Kommunikatie ook bij aanwezig was.