• Nederlands
  • Engels
  • Duits
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Aanpak en visie

Wisse Kommunikatie is een Arnhems communicatie-adviesbureau met internationale reikwijdte. Al sinds de oprichting in 1982 werken we voor tal van B2B- en B2C-opdrachtgevers in innovatieve sectoren als de ICT, automotive, transport & logistiek, industrie, bouw en gezondheidszorg. In de communicatieve vorm die de grootste impact heeft. Dankzij INSTICOM, ons bureau in Brussel, kunnen we onze opdrachtgevers ook in België en Luxemburg ondersteunen. Via de Worldcom Public Relations Group en het E3-netwerk schakelen we snel met onze partners in de rest van de wereld.

 

Content

Onze content-specialisten hebben niet alleen een scherpe pen, maar produceren – waar nodig samen met onze partners – ook foto’s, video, graphics, animaties en andere digitale content, die we aan de hand van  een goed onderbouwde strategie verspreiden.

 

Communicatietechnologie

In onze aanpak speelt naast goede content en een gedegen communicatiestrategie de technologie een belangrijke rol. We monitoren voor onze klanten actief de (social) media met behulp van professionele tools. Niet alleen om op de hoogte te blijven van de onderwerpen en issues die de doelgroepen bezighouden, maar ook in het kader van reputatiemanagement. Op basis daarvan kunnen we snel reageren, maar ook actief nieuwe content ontwikkelen. Ook de optimale verspreiding van content staat of valt met de inzet van de juiste technologie. Voor veel klanten ontwikkelen we dan ook online content portals, waar alle relevante informatie over de klant te vinden is en waarmee gedeeltelijk ook de communicatie via de (sociale) media aangestuurd kan worden. Zo creëren we een continu proces van communicatie en interactie.