• nl
  • en
  • de
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Persberichten

ANSYS Pervasive Engineering Simulation-oplossingen helpen bedrijven in uiteenlopende sectoren engineers te behouden

ANSYS (NASDAQ: ANSS) maakt simulatie nog doeltreffender door het gebruiksgemak en de nieuwe functionaliteiten in ANSYS 2019 R1. Van een innovatieve gebruikerservaring in ANSYS Fluent tot zeer nauwkeurige fabricage-oplossingen en de introductie van nieuwe capaciteiten in de nieuwe ANSYS Motion productlijn: met ANSYS 2019 R1 kunnen engineers op elk niveau de meest innovatieve producten ontwikkelen.

Trends zoals 5G, autonome voertuigen en elektrificatie zorgen voor grote veranderingen in productontwikkeling. Engineers die deze veranderingen bij kunnen houden, zijn gewild en daardoor is het lastig voor bedrijven om ze te behouden. De nieuwe mogelijkheden in het volledige ANSYS simulatie-portfolio zorgen ervoor dat engineers, ongeacht hun expertise, sneller intuïtievere simulaties kunnen uitvoeren, waardoor hun productiviteit wordt verbeterd.

“ANSYS’ multifysieke oplossingen zorgen ervoor dat engineers kunnen blijven voldoen aan de hogere eisen, ondanks slinkende budgetten, trainingen en deadlines”, zegt Shane Emswiler, vice president en general manager voor ANSYS electronics, fluids en mechanical business units bij ANSYS. “Met de verbeteringen in ANSYS 2019 R1, biedt ANSYS een nieuwe generatie Pervasive Engineering Simulation en kunnen engineers op elk niveau simulatie eenvoudiger toepassen in de gehele productcyclus.”

Met ANSYS 2019 R1 kunnen engineers sneller dan ooit concepten herhalen, resultaten simuleren en ontwerpen valideren zonder verlies van kracht of nauwkeurigheid.

Lees meer over de specificaties van ANSYS 2019 R1 in het Engelstalige persbericht.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

29 januari 2019