• nl
  • en
  • de
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Persberichten

Het fotoboek met daarin herinneringen aan uw wereldreis, uw trouwakte of de ring van uw overleden oma. U moet er niet aan denken dat deze dierbare spullen beschadigd raken door brand of water, of worden gestolen. Gelukkig kunnen uw kostbaarheden veilig worden opgeborgen in de veiligheidskist van Master Lock.

De Master Lock CHW30300EUHRO grote veiligheidskist beschermt uw belangrijkste documenten (plaats voor papieren met A4-formaat), media en de waardevolle spullen van uw familie tegen schade door brand en overstroming.

De veiligheidskist is te openen met een programmeerbare digitale combinatie: één opnieuw in te stellen combinatie + één hoofdcombinatie (niet-programmeerbaar). Het digitale slot houdt daarnaast documenten en waardevolle spullen weg van nieuwsgierige blikken en voorkomt dat het deksel opengaat in geval van brand.

De L/ETL-gecertificeerde veiligheidskist biedt 30 min lang bescherming van uw documenten, officiële papieren en digitale artikelen (cd, USB-sticks) tegen brand tot 843°C. De ETL-certificering geeft aan dat de veiligheidskist waardevolle bezittingen beschermt wanneer het wordt ondergedompeld in water.

Bernard Acolty, country sales manager Benelux zegt: “Het verlies van waardevolle documenten wilt u te allen tijde voorkomen. Daarom bieden de brandwerende en waterdichte veiligheidskisten van Master Lock een optimale bescherming. Het is wel belangrijk de veiligheidskist eens in de twee weken te openen om vochtproblemen te voorkomen. Een mooi moment om die foto’s nog eens te bekijken of herinneringen op te halen aan uw bruiloft bij het zien van uit trouwakte.”