• Nederlands
  • Engels
  • Duits
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Persberichten
  • Nieuwe processoren beschikbaar voor recente devices uit Portégé X Serie: Portégé X30W-J, Portégé X30L-J en Portégé X40-J
  • Valt samen met komst van de 11e Gen Intel® Core™ vPro® processoren, devices van dynabook zijn één van de eerste ter wereld die over de nieuwe technologie beschikken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12 januari 2021, Neuss, Duitsland – Dynabook Europe GmbH kondigt de beschikbaarheid aan van de nieuwe 11e Gen Intel® Core™ vPro® processoren in het aanbod van de premium Portégé X Serie. Hieronder vallen de Portégé X30W-J – ’s werelds lichtste 13.3” convertible* – en de Portégé X30L-J en Portégé X40-J. Hierdoor blijven de devices uit de meest toonaangevende productlijn van dynabook beschikken over de nieuwste, geavanceerde technologie van Intel.

Na de recente aankondiging van de komst van de 11e Gen Intel® Core™ vPro® processoren, ondersteunt de vernieuwde productlijn de nieuwste features voor betere prestaties en beveiliging. Hierdoor zijn ze nog geschikter zijn voor de moderne, mobiele professionals.

“Dankzij de directe beschikbaarheid van 11e Gen Intel® Core™ vPro® processoren in onze belangrijkste lijn, biedt de Portégé X Serie nog steeds het allerbeste in mobile computing,” zegt Damian Jaume, President, Dynabook Europe GmbH. “De combinatie van elegant ontwerp met hoogwaardige prestaties dankzij Intel, maakt de X Serie tot de meest veelzijdige zakelijke serie die we ooit hebben gehad. En deze is geschikt om tegemoet te komen aan de steeds veranderende behoeften van hedendaagse mobiele werknemers.”

Dynabook heeft ook de komst van de 11e Gen Intel® Core™ processoren naar andere belangrijke devices in de Satellite Pro- en Tecra-lijnen aangekondigd. De Portégé X Serie met 11e Gen Intel® Core™ vPro® processoren is per direct beschikbaar. Ga naar https://nl.dynabook.com/generic/business-solutions/ voor meer informatie over het aanbod van dynabook.