• Nederlands
  • Engels
  • Duits
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Persberichten

 

  • Collectie van drie lichtgewicht, dunne, high-performance laptops
  • Updates van Portégé X30-G, Portégé X40-G en Portégé X50-G inclusief 10e Gen Intel® Core™ Processors, optionele vPro™ technologie, Wi-Fi 6 en nieuwe security-toepassingen
  • Vernieuwde serie voldoet aan voorwaarden Microsoft’s Secured-core PC

 

13 mei 2020, Neuss, Duitsland – Dynabook Europe GmbH kondigt vandaag de vernieuwde Portégé X Series aan, bestaande uit de 13.3” Portégé X30-G, de 14” Portégé X40-G en de 15.6” Portégé X50-G.¹ Ondersteund door de 10e generatie processoren van Intel®, beschikt het complete aanbod van premium zakelijke laptops over de nieuwste performance- en security-toepassingen voor moderne, mobiele werknemers.

Veilig en krachtig

Ieder device uit de Portégé X Series is zorgvuldig ontwikkeld met kracht en privacy als centraal element. Optionele configuratie met de recent geïntroduceerde vPro™ technologie² maakt ongekende productiviteit, beheer en security mogelijk. Met het oog op het toenemende belang van webcam-security heeft dynabook alle devices uit deze serie uitgerust met een webcam cover. De X40-G kan bovendien worden uitgerust met dynabook’s nieuwe technologie voor beeldschermprivacy, waarbij het gezichtsveld van het beeldscherm verkleind wordt zodat gebruikers zijn beschermd tegen visual hacking. Deze nieuwe technologie kan met een druk op het toetsenbord geactiveerd worden.

De drie nieuwe modellen hebben daarnaast ingebouwde security-toepassingen die tegemoetkomen aan Microsoft’s Windows 10 Secured-core PC-vereisten, zoals dynabook’s gepatenteerde BIOS, TPM 2.0 en een optionele smart card reader. Biometrische authenticatie via een geïntegreerde IR-camera voor Windows Hello gezichtsherkenning en een ingebouwde SecurePad™ met een geïntegreerde vingerafdruklezer beschermt gebruikers nog beter tegen toegang tot gevoelige data door onbevoegden.

Naast de nieuwste core processoren zijn er een aantal geheugen- en opslagmogelijkheden toegevoegd, zoals SSD-opslag met ultrasnel PCIe en Intel® Optane, waardoor de vernieuwde devices workflows sneller en soepeler laten verlopen – ook wanneer er niet op kantoor wordt gewerkt.

Ontworpen voor mobiel gebruik

Ondanks alle geavanceerde toepassingen, doen de Portégé X Series laptops geen concessies wanneer het gaat om draagbaarheid of ontwerp. Alle drie de devices zijn slank, dun en ultralicht – uiteenlopend van de 13.3” Portégé X30-G, die 1,05kg² weegt, de 14” Portege X40-G van slechts 1,25kg² tot de Portégé X50-G, die de gebruikservaring van 15.6” naar mobiele werknemers brengt met een gewicht van slechts 1,42kg². Alle laptops uit de serie zijn uitgerust met een chassis met magnesium-legering voorzien van een robuuste honingraatstructuur, onderworpen aan diverse MIL-standard-testen. Gecombineerd met de indrukwekkende batterijduur tussen de 14,5 en 18,5 uur³ en de mogelijkheid om snel op te laden via de Quick Charge-toepassing, betekent dit dat werknemers zich geen zorgen hoeven te maken of hun device wel toegerust is voor de eisen van het hedendaagse mobiele werken.

Eenvoudig verbonden

Alle drie de laptops zijn uitgerust met een uitgebreid aanbod van toepassingen die de connectiviteit verbeteren, zodat gebruikers maximale productiviteit behouden, waar ze ook werken. WiFi-6 ® biedt een hogere capaciteit en snellere verbindingssnelheden, terwijl twee USB-C-poorten met Thunderbolt 3 meer connectiviteitsopties bieden. De optionele mogelijkheid van een Thunderbolt™ 3 Dock en dynabook USB-C™ Dock bieden verdere mogelijkheden om randapparatuur aan te sluiten.

“We zijn trots om de vernieuwde Portégé X Series aan te kondigen, waarbij de 14” en 15.6” modellen zijn toegevoegd aan de productfamilie,” zegt Damian Jaume, Managing Director, Dynabook Europe GmbH. “We weten hoe belangrijk het voor bedrijven is om te investeren in de juiste devices voor werknemers, vooral nu steeds meer werknemers thuis of op locatie werken. Daarom wilden wij een serie laptops ontwikkelen die veilig en productief werken mogelijk maken, ongeacht waar gebruikers zich bevinden. Dit nieuwe trio van devices, geschikt voor enterprise-gebruik, voorziet in die wens.”

De Portégé X Series zijn beschikbaar inclusief dynabook’s unieke Reliability Guarantee – wanneer het device binnen de garantieperiode van een jaar kapot gaat, wordt de reparatie volledig vergoed en krijgen klanten hun aankoopbedrag terug.*

De serie zal beschikbaar zijn vanaf juni 2020. Kijk voor meer informatie over het volledige aanbod van dynabook op: https://nl.dynabook.com/generic/business-homepage/

 

¹ de Portégé X40-G is een rebrand en vernieuwing van de Tecra X40-F, terwijl de Portégé X50-G een rebrand en vernieuwing is van de Tecra X50-F

² afhankelijk van het model

³ gemeten met Mobile Mark™ 2014. Mobile Mark is a trademark of Business Applications Performance Corporation

* Ga voor de voorwaarden van Reliability Guarantee naar: https://nl.dynabook.com/generic/reliability/